info

hjem
info
historie
sted
flyer
presse
delta
kontakt

designernes eget julemarked er et unikt tilbud for designere fra inn og utland til å få vist frem og solgt originalt håndlaget design. For kundene som besøker markedet er dette en helt unik mulighet til å møte designerne direkte, og kjøpe produkt som ikke er masseprodusert, til å kjøpe gjenstander som er eneste i sitt slag.

designernes eget julemarked er et privat tiltak og ikke en organisasjon, men drevet av to ildsjeler år etter år, og med god hjelp fra familie og venner klarer vi hvert år å gjennomføre årets mest hektiske helg med flere tusen besøkende.

designernes eget julemarked er et klart alternativ til den kommersielle julehandelen og vi har blitt en årlig tradisjon.

Den fantastiske responsen fra deltakere, publikum og presse har vært overveldende fra dag en. Dette synes vi er svært motiverende. Det viser at det er marked for et slikt julemarked! Og det er dette som gjør at vi arrangerer dette unike møtet mellom publikum og designere igjen og igjen. Hvert år er det utrolig mange som søker om å delta, og vår filosofi er å velge ut de beste og mest originale produktene, og ikke minst sørge for variasjon på produktene.

I løpet av årene vi har arrangert julemarkedet har det vært mange designere som har deltatt. Hvert år har det dukket opp nye flinke designere som har flotte produkter, og mange designere deltar år etter år med nye spennende ideer. Noen har også blitt etablerte designere og kjente fjes i media.

Her er noen tidligere deltagere: Blafre, Darling Clementine, Daydreams, Funkle, Gilles & Cecilie, Kaja Gjedebo, Mette Møller, Merete Taule, Moo Design, Nina Banggren, Ove Harder Finseth, Scusi, Snella & Petronella, Stina Ørdal, So Hee, Sari Syvaluoma, TSH, Tone Dalen, Probat, Ugly Children, ZuzannaG, og mange flere.

nøkkelringer

ProbatTee